Over ons

iHydraulicS


iHydraulicS staat voor integrated Hydraulic Solutions oftewel totaaloplossingen in hydrauliek.

Onze missie;
“het bedenken, creëren, leveren en onderhouden van innovatieve klantspecifieke hydrauliek oplossingen”, waarbij de wensen van de klant centraal staan. iHydraulicS ontzorgt haar industriële, on- en offshore, agri en maritieme klanten gedurende de gehele levenscyclus van hydrauliek installaties.

iHydraulicS is een toonaangevende hydrauliek specialist en combineert kennis, ervaring, innovatie en flexibiliteit met een compleet producten- en dienstenpakket.

Onze visie;
iHydraulicS gaat voor “Customer intimicy” en wil uitblinken in kennis en toegevoegde waarde. Er worden hoge eisen gesteld aan de eigen organisatie, de producten en de leveranciers.

De toegevoegde waarde ligt in de vakbekwaamheid van de mensen. iHydraulicS creëert een optimale en stabiele werkomgeving voor haar medewerkers, een omgeving waarin creativiteit en innovatieve ideeën worden gestimuleerd.

Binnen de organisatie is ruime aandacht voor KVGM. Verantwoord en duurzaam ondernemen zijn kernwoorden.
iHydraulicS is prestatiegericht en wil een betrouwbare partner zijn voor haar klanten en leveranciers, waarbij we staan voor openheid en transparantie; “we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen”.

iHydraulicS wil zich verder ontwikkelen in het zijn van een winstgevende en innovatieve leverancier van hydrauliek totaaloplossingen (inclusief elektro-hydraulische besturingssystemen) waarbij in samenwerking met partners toonaangevende, innovatieve, integrale en duurzame oplossingen worden geleverd.